Lajme

Garë veturash, momenti kur njëra nga to përfundon në lumë

Janë publikuar disa pamje të cilat thuhet se tregojnë një ngjarje në Rusi.
Siç bëhet e ditur, bëhet fjalë për pamje gjatë fundjavës në Rostov, ku shfaqja midis dunave dhe borës në bregun e Donit është spektakolare.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Por një makinë në garë g abon tr ajektoren dha përfundon direkt në lumë: shtresa e akullit që e mbulon atë në fakt prishet dhe mje ti gë lltitet nga ujërat e akullta.
Shikuesve nuk u mbetet gjë tjetër veç se të hidhen në lumë dhe shpëtojnë drejtuesin e makinës.

Një prag tra gjedie, ndonëse gjithçka përfundoi mirë.
Dhe suksesi është shpërndarë në rrjetet sociale përmes videos së mëposhtme.

Comment here