Lajme

U ndanë nga раndemia/ 36-νjeçari i lidhur me 81-νjeçaren ѕhрreh νuajtjen: Kam frikë se do νdeѕë!

Një nga historitë e dashurisë më e k omentuar në rrjetet sociale është pa dyshim ajo e 81-vjeçares 81-vjeçares britanike Iis Jones me egjip tianin 45 vite më të ri, Mohamed Ahmend. Lidhja e tyre mori vëmendjen e mbarë botës dhe ata njihen që prej vitit 2019 nga publiku. Mirëpo për shkak të p ande misë ata janë de tyruar të jetojnë të ndarë pasi djali po jeton në Egjipt, ndërsa Iris ndodhet në Britani. Por Muhamed shprehet i fr ikësuar se kur të kthehet në ishull, gruaja e tij mund të ketë v de kur dhe ka mundësi të mos e takojë më kurrë. “Unë jam nd arë nga dikush që e dua ma rrë zisht, është shumë e vë shti rë. Çdo ditë qëndrimi me të është e çmuar, dua të ribashkohem me Iris”- tha Mohamed.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Edhe Iris është shp rehur se i mungon i dashuri i saj dhe kur nuk e ka p ranë vetëm qan për të. “Kur nuk jam me të ve tëm qaj. Më mun gon. Dua shumë ta kem pranë dhe të ndaj kohën time me të. Shkoj te mjeku për të marrë receta shë nde tësore, ndihem aq keq që shkoj vetëm, dua të shkoj me Mohamed. Ai është gjithçka për mua”- është shprehur Iris.

Comment here