Lajme

Videoja Që Po “Çmend” Serbët, “Rocky Balboa” Bën Shqiponjën Live Në Emision

Videoja Që Po “Çmend” Serbët, “Rocky Balboa” Bën Shqiponjën Live Në Emision

Aktori me famë botërore, Silvester Stalone, në një “talk show”, ka bë,rë me duar shqipo,njën e flamurit shqiptar, për të përshendetur miqtë e tij, shqipta,rë në Itali (Arbëreshët). Gjatë emisionit ai u shpreh se ka respe,kt për shqip,tarët duke i konsideru,ar si pop,ull i vjetër i Ballkanit.

Stalone u pyet nëse i njeh shqi,ptarët dhe ai u përgjigj duke bërë gjes,tin e shqiponjës dykr,enare në emision. “Unë kam shumë re,spekt për shqiptarët.Janë një popull i madh dhe prej mijëra vjetësh në Ballkan”, u shpreh aktori.

Comment here