Lajme

20-vjeçarja e v r a r ë nga i shoqi, ç’do ndodhë me kujdestarinë e të voglës? Avokati jep deklaratën buj shme

Avokati i familjes së Caroline, 20 vjeçares që u v r a nga i shoqi i saj, ka dhënë disa detaje li dhur me kujdestarinë e vajzës së vogël.

Avokati Thanasis Harmanis, e karakterizoi të shtunën “tekn ikisht të pam undur” kërkesën e familjes së pilotit 32-vjeçar për të marrë kujdestarinë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

“Unë do t’ju bef as oj gjithashtu si unë be fasova Prokurorin e të Mit urve. Më lejoni t’ju them se nëna e Caroline jepte një mijë euro në muaj për të mbështetur të ardhurat e familjes dhe nëna e Caroline është ajo që pa goi vlerën e tokës“, tha ai.
EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Ndërsa familja e pilotit, v r a s ësit të rrëfyer, thuhet se ka paraqitur një kërkesë duke kërkuar kujdestarinë e përbashkët. Ndër të tjera, familja e pilotit paraprakisht sugjeroi që fëmija të ndajë kohën ndërmjet të dy palëve, gjysma për të jetuar në Athinë dhe gjysma tjetër në Alonissos.

Comment here