Lajme

Babai u ka marrë jètën dy vajzave 6 dhe 1 vjeçe, para se t’i jepte fund jètës së tij i nisi mesazh ish-gruas: Kënaqu tani!

Babai u ka marrë jètën dy vajzave 6 dhe 1 vjeçe, para se t’i jepte fund jètës së tij i nisi mesazh ish-gruas: Kënaqu tani!

Detaje rr ëqe thëse janë z bardhur nga ngjarja e rëndë që ka ndodur në Tenerife, në Spanjë. E ditur bëhet se ai u ka marrë j etë n vajzave të tij, 6 dhe 1 vjeçe për të bërë të ndihet keq ish-gruan e tij. JU FT0JM TE SHTY PNl LlNKUN ME P0SHT

E ditur bëhet se ai i ka mb y tur vajzat në det dhe më p as i ka dhënë fu nd edhe je tës së tij. Para kësaj i ka nisur mesazh ish-gruas:

Të jesh e lumtur tani, këna qu me da sh orin.”
Antonio Gimeno e kishte për jetuar keq ndarjen nga gruaja e tij dhe nuk e kishte kaluar,

por askush nga familja e tij nuk e mendonte se ai do bënte një gjë të tillë.
Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora. thesun co uk

Comment here