Lajme

Befason Kryeministri i Italisë/ Nuk do hiqen kufizimet sepse tani pritet të ketë..

Kryeministri italian Draghi paralajmëroi se variantet e reja mund të vononin lehtësimin e kufizimeve. Draghi u tha ligjvenesve se situata në Itali është përmirësuar ndjeshëm, por kujdesi duhet të jetë fjala kryesore.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Veçanërisht duke pasur parasysh përhapjeen në mbarë botën të variantit Deltaa, Ne duhet të mbajmë skedarë dhe përhapjeen e varianteve të reja dhe të rre/zikshme, të cilat mund të ngadalësojnë rihapjeen e planeve dhe të frenojnë konsumin dhe investimet.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here