Lajme

E FUNDIT/ Albin Kurti Jo Vetem Qe Po E Bene Kosoven Me DETI Ne Mal Te Zi Por Edhe Ne Kroaci – Detajet Ne Vazhdim Po Trondisin Qytetaret. Pushimet Do I Bejme Ne Kosove Prej Tash E Tutje

E FUNDIT/ Albin Kurti Jo Vetem Qe Po E Bene Kosoven Me DETI Ne Mal Te Zi Por Edhe Ne Kroaci – Detajet Ne Vazhdim Po Trondisin Qytetaret. Pushimet Do I Bejme Ne Kosove Prej Tash E Tutje

Jo vetëm në Mal të Zi, këto janë sht etet ku Kosova llogarit se ka prona.Një pa di e Kosovës ndaj Malit të Zi, përmes së cilës po kërk,ohet kthimi i pronësisë së 4 mijë e 500 metrave katrorë tokë në shëtitoren “Rafailoviq”, ka kthyer vëmendjen te pronat e tjera që Kosova thuhet se i ka jashtë vendit. Sipas të dhënave të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Kosova ka 163 prona nëpër shtete tjera. Por, çfarë pro,nash janë dhe në cilat shtete gjenden? Hotele, toka, ndërtesa admini,strative, lokale, depo, zyre e fabrikë, janë vetëm disa prej aset,eve që Kosova i ka në listën e pronave të saj jashtë vendit. Këto prona gjenden në qytete të ndryshme të shte,teve që ishin pjesë e Jugollavisë.Për numrin total të pron,ave që ka vendi nëpër shtetet e tjera, llojin e tyre dhe qytetet ku ndodh,en kanë folur nga Agjencia Kosovare e Privatizimit.Nga Zyra për Media e AKP’së i kanë thënë Gazetës Express se ata kanë në evidencë 163 prona të Kosovës jash,të vendit, shumica e të cilave janë loka,le dhe zyre.Numri më i madh i tyre gjenden në Serbi dhe Mal të Zi. Shtete tjera ku ndodhen pr,ona të tilla janë edhe Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut, Kroacia dhe Sllovenia.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here