Lajme

Lajmi qe sho.koi boten/ Foshnja e sapolindur shtatzene me binjake. Ja qfare thone doktoret/ VIDEO

Një foshnjë e lindur në Hong Kong ishte shtatzënë me vëllezërit e motrat e saj në kohën e lindjes së saj, sipas një raporti të ri të rastit të foshnjës.

Gjendja e foshnjës, e njohur si fetus-në-fetu, është tepër e rrallë, që ndodh vetëm në rreth 1 në çdo 500,000 lindje. Nuk është e qartë saktësisht pse ndodh.

“Gjëra të çu di tshme ndodhin herët, në fillim të shtatzënisë që thjesht nuk i kuptojmë”, tha Dr. Draion Burch, një obstetër dhe gjinekolog në Pittsburgh, i cili shkon nga Dr. Drai. “Ky është një nga ato mis teret mjekësore”.

Organizata Botërore e Shëndetësisë konsideron që një fetus i vogël që gjendet brenda një foshnje të jetë një lloj t eratoma, ose tu mori, sesa një fetus në zhvillim normal. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here