Lajme

Rrëq ethëse/ Vajza 3 vjeçe vendos lule tek vendi ku u aksi de ntua familja, ka një thirrje p rekëse

Kushdo që do kalojë këtë fundjavë në autostradën Fier-Vlorë, për të shkuar në Jug, e ka të pamu ndur të mos kthejë kokën, apo qoftë edhe të ndalojë në vendin ku jeta e një familjeje me katër anëtarë, u pr e në mes nga një aks i dent tr a gjik që tr o ndi ti mbarë opinionin publik të premten.

Edhe Eduart Gushi, gruaja e tij Silvana, si dhe vajzat e tyre Anastasia dhe Eva Gushi, përkatësisht 14 dhe 9 vjeçe ishin nisur për disa ditë pushime në Vlorë tek prindërit e 33-vjeçares.
EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Silvana nuk i takoi dot njerëzit e saj, as vajzat e mi tura gjyshërit.

Ak si de nti tr a gjik që i mori jetën familjes nga Patosi dhe banuese prej kohësh në Greqi, i ka sh o k uar të gjithë.

Në këtë video mesazhi më i fortë, rrëqethës, që të bën të ndalesh e të reflektosh për atë që ndodhi dje në autostradën Fier-Vlorë, del nga fjalët dhe zëri i një vajze që është vetëm 3 vjeçe.

Comment here