Lajme

Vogëlushja 3-vjeçare i pë rlot të gjithë, vendos tuli panë në vendin ku ‘dhanë shp irt’ dje 4 anëtarët e familjes Gushi (video)

Dita e djeshme ishte tr agjike për familjen Gushi të cilët kishin ardhur në Shqipëri pas 2 vitesh në Greqi për të bërë pushime, por jeta iu pre në mes pas një ak sidenti në rrugën Fier-Vlorë, ku një makinë i për plasi fatalisht.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Një djalë së bashku me mbesën 3-vjeçare kanë prekur rrjetin, pasi në vendin ku ndodhi aks identi tr agjik kanë vendosur disa tulipanë. Djali i ri ka dhe një apel për të gjithë: Bëni kujdes, shpejtësia v*et!”EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here