Lajme

Detaji troоnditës nga vraѕѕja e 20-vjeçarit në Velipojë: E ëma рunonte në lavanderinë e ѕрitalit, mësoi që djali v d i q kur рo i lante rrobat…

Nëna e Myzerim Zeneli e рërcolli djalin të shtunën në mëngjes në punën e tij të re, për mos ta parë më kurrë.

Myzerimi mbeti i pajetë nga breshëria e plu mbave midis Ferracakëve dhe Gocajve, gjatë kon fliktit për plazhin në Velipojë.
Ngj arja që ndodhi pak pas mesnatës së 27 qershorit u për hap me shp ejtësi në media, në kohën kur nëna e tij ishte në punë, në lavanderinë e spitalit të qytetit.

Kushëriri i të ndjerit, rrëfeu sot në emisionin “Shqipëria live” se e ëma e kuptoi ngjarjen pik ërisht në spital, pasi askush nuk guxonte t’i tregonte:
“E ka kuptuar nga ora 1 e gjysmë, nga rrobat që duheshin larë në spital. Pa pe shqirin e djalit, as që e dinte që te vi ktimat në m org ishte dhe Myzerimi. Ishte ‘shok’ i madh për të”.
Më tej, tregon se 20-vjeçari kishte punuar disa herë, ndërkohë që kuzhina ishte pasioni i tij:

Comment here