Lajme

Këtij Djali I Ndaluan 2.5 Litra Qumësht Në Aeroport, Veprimi I Tij HABlTl Të Gjithë Ata Që Ndodheshin Atje. (Video)

Ndodh dhe keshtu si gjithmon aeroportet kane kodet e tyre dhe nuk lejojne lengjet ne avion.

Nja djal nga Kina pasi kishte marr me vete nje shishe me 2.5 litra qumesht ne nje aeroport ne Australi stafi e ndaloi ta merrte me vete ne avjon.

Dhe i thane qe duhet ta lere aty ose ta h edh ne kosh.

Por kinezit i erdhe keq ta hedh shishen me 2.5 litra dhe filloi ta pijë te gjithe shishen me 2.5 litra qumesht.

Comment here