Lajme

Skenderbeu hero kombëtar, por ai pati nënën serbe dhe shumë nga familja e tij u martuan me serb e malazez(video)

Padyshim se Skenderbeu apo Gjergj Kastrioti është heroi ynë kombëtarë më i madhi ndonjëherë dhe as që diskutohet patriotizmi i tij për lirinë dhe shtetëformimit të shtetit të Shqipërisë. Mirëpo deri më tani nuk besoj që keni ndëgjuar disa fakte interesante mes lidhjes së tij me serbët dhe malazezët.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

A e dini se SKENDERBEU është HERO kombatarë, por e gjithë familja ishte martuar me serbë dhe malazezë. Babai i Skenderbeut i dhuroi dy fshatra Manastirit serb Hilandar dhe në po të njejtin manastirë serb u varros edhe djali Reposhi. Ndiqeni videon në vazhdim me disa informata më të pakuptimta që nuk i keni ditur deri më sot:

Comment here