Lajme

Një v ajzë 11 vjecare ka lindur/ Fämilja nuk kishte k uptuar a sgjë, ja cfarë ka ndödhur me të

Një v ajzë 11 vjecare ka lindur/ Fämilja nuk kishte k uptuar a sgjë, ja cfarë ka ndödhur me të

Një vajzë që ka lindur në moshën 11 vjeç besohet të jetë nëna më e re ndonjëherë në Mbretërinë e Bashkuar. Si bëhet e ditur familja e saj ishte e pavetëdijshme se ajo ishte shtatzënë.

Vajza e cila ishte 10 vjeç kur mbeti shtatzënë. Si ajo dhe foshnja janë shtatzënë. Ekspertët kanë thënë:

Gjëja kryesore është se ajo dhe fëmija janë mirë. Por që familja e saj nuk e dinte, kjo është shumë shqetësuese.”

Puberteti normalisht fillon rreth 11 për vajzat, por që ka mbetur shtatzënë është shumë shqetësues.

Comment here