Lajme

Aishe Haklaj: Erdha pas 12 v itesh të kallëzoj në SPAK Sali Berishën për vr asjen e 4 vëllezërve të mi! Kam besim te drejtësia e re

Në një interviste eks kluzive për R eport TV, p ërballë gazetarit Denis Minga, Aishe Haklaj ka rr ëfyer arsyet pse familja e saj ka vendosur t’i dr ejtohet SPAK-ut.

Ajo që e ka shtyrë është dr ejtësia e re, për të cilën tha se ka b esim, e ndërsa thotë se nëse nuk hapet çështja, do e çojë deri në gj ykatat ndërkombëtare. Që Berisha është autor i 4 vr asjeve, Haklaj thotë se ka prova dhe d ëshmitarë.

“Po. Unë kam ardhur që të dërgoj d enoncimin e familjes sime në dr ejtësinë e re shqiptare, e cila quhet SPAK. D enoncim zyrtar, ku kam bërë edhe një pr okurë, kemi gjetur edhe dy avokatë dhe do t’i dr ejtohemi SPAK-ut. Për vr asjet e familjarëve tanë. Po, për vr asjet e katër vëllezërve. (…)Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kemi shumë f akte, shumë prova, shumë dëshmi. Jemi d ëshmitarë të gj allë të kr imeve të Saliut, sepse nuk ma nxj err goja të them të Sali Berishës. Ne kemi b esim tani dhe si r ezultat i këtij b esimi kam ardhur unë tani. Sepse më përpara dr ejtësia ka qenë e kr imbur pikërisht nga ai njeri. (..)

Comment here