Lajme

Kush ka perparsi ne kete kryqezim? 90% e kan gabuar..

Kush ka perparsi ne kete kryqezim? 90% e kan gabuar..

Ne kete kryqzim shumica gabojne sepse ngatrrohen tek stopi.. E dijme se ana djathte gjithmon ka perparsi. Se pari kalon i djathti pastaj ai ne te drejte dhe i treti

Comment here