Lajme

Ky është 5-vjeçari shqiptar që ka një inteligjencë të frikshme, i habit dy gazetarët me përgjigjet që iu kthen (video)

Diell Bruçi është djali 5-vjeçar nga Kosova, që ka një inteligjencë të frikshme. Në një lidhje me Skype për “ABC e Mëngjesit”, ai ka treguar se njeh më shumë se 25 lloje makinash. 5-vjeçari është i dhënë pas shkencës dhe futbollit, madje di informacione të ndryshme.

Dielli ka treguar se gjithashtu preferon të pikturojë dhe të bëjë vrap.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Vogëlushi ka realizuar edhe një test nga gazetarët Enkel Demi dhe Sibora Bitri, ku madje i pyetur se cilat janë planetet, vogëlushi ka thënë se është shumë e lehtë.

“Është shumë e lehtë”, tha Dielli dhe filloi të numëronte planetet. Më pas ai gjeti kafshën më të madhe në tokë dhe se pompimin e gjakut e ndihmon zemra.

Comment here