Lajme

Marin Mema: Ky njeri është anti-shqiptari më i madh që sp.iunoi për Grekun dhe jeton i ‘lumtur’ në Shqipëri, pse nuk arre.stohet?

Shumë prej jush, janë ulur për të parë ndonjë emision në darke para televizorit dhe aty iu është shfaqur si personazh i ardhur nga errësira as më pak e as më shumë se Panajot Barka. Jeni habitur sesi një personazh i tillë lejohet që në televizionet shqiptare, të flasë me një gjuhë urr.ejtje ndaj nesh, e pa pikën e tu.rpit të shtrembërojë edhe historinë.

Edhe pse të gjithë i bëjnë pyetje vetes si ka mundësi që një personazh i tillë i jepet kohë televizive, ende nuk dihen arsyet e sakta. Panajot Barka është i njohur për veprimtarinë e tij të egër kundër Shqipërisë, i mbështetur në mënyrë të hapur dhe të drejtpërdrejtë nga shteti grek.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kudo që qa.rqe të Greqisë kanë tentuar në mënyrë të vazhdueshme për të futur hundët në punët e Shqipërisë, të gjitha rastet kanë pasur të përbashkët një emër dhe ai është antishqiptari Panajot Barka. Është ngu.litur thellë në memorien e shqiptarëve imazhi i tu.rpit të Barkës, i cili në vitin e mbrapshtë të 1997 është fiksuar me ka.ll.ash në sup, në jugun e Shqipërisë, ku u ulë flamuri shqiptar dhe u ngrit ai grek.

Comment here