Lajme

Një poIic ndaIon një djalë që duket si i biri i tij që nuk j eton më. Pak sekonda më vonë, sheh DlÇKA në makinë (Pamje)

Hu mbja e një fëmije është gjëja më e vë shtirë që një baba ose një nënë mund të përbaIIojë në jetë.
Një mëngjes, ndërsa William Jazwinski po e ngiste makinën e tij, ai pa të ndezur sirenën blu të poIicisë pas tij.
Pra, ai e uli shpejtësinë dhe u ndal, kur poIicia iu afrua makinës, William e pyeti nëse po ecte shumë shpejt, shkruan ShkodraNews. PoIici tha jo, në fakt ai e kishte ndaluar vetëm ta falenderonte për shërbimin e tij besnik.
Në fillim William nuk e kuptoi se çfarë po i referohej agjenti, por më pas ai u kujtua se kishte një simbol në pjesën e pasme të veturës, që thotë se ai i shërbeu vendit si ushtar./Pamjet meP0SHT.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Polici e pyeti Williamin ku kishte punuar dhe i riu tha se kishte qenë në detyrë për 15 muaj në Irak.

Ishte në atë moment që oficeri i poIicisë filloi të fliste lirshëm me këtë të huaj, me të cilin kishte diçka shumë të rëndësishme të përbashkët.

PoIici i tha se i biri i tij kishte shërbyer edhe në Irak, por ai nuk ishte kthyer kurrë në shtëpi.

William u nxit menjëherë nga tregimi i poIicit dhe i tha atij se i vinte shumë i k eq dhe se ishte afër tij në këtë dhi mbje.

Para se të largohej nga William, agjenti vërejti një flamur të vogël amerikan të mbështetur në kroskotin e makinës, shkruan ShkodraNews. Ishte pikërisht i njëjti flamur që kishte marrë së bashku me njoftimin për vd ekjen e djalit të tij.

Comment here