Lajme

Lypësi gjen portofolin e një burri dhe pret 3 ditë për të, por nuk do ta besoni pse m ilioneri i kërkoi f alje në gjunjë lypësit

Një ditë, një lypës po ecte duke kërkuar një vend me turmë për të fituar disa monedha. Në anën e pa sme, kishte një qese e cila mbante nje pal rroba te tij, pala e vetme e ndryshme nga ato qe kishte veshur.
Papritmas, duke ecur pa një portofol të shtrirë në tokë,iu afrua dhe pa se nuk ishte askush perreth.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai më pas e mori portofolin dhe e hapi.
Ai u t ron dit kur pa një grumbull të trashë parash brenda me disa karta krediti dhe një kartë identiteti.
Ai e dinte se do të ishte mirë ta kthente atë te pronari i saj i l igjshëm. Pra, vendosi të qendroje në atë vend duke shpresuar që pronari i portofolit do të shfaqej.

Në fund të fundit, personi i cili e kishte humbur këtë portofol do të ishte shumë i shqetësuar nga atëherë dhe do ta kërkonte. Ai nuk guxonte ta linte portofolin atje, pasi dikush i papërgjegjshëm mund ta shihte atë dhe të merrte paratë dhe kartat e kreditit.
Edhe pse ai ishte një lypës, kjo nuk e justifikonte ate për të vjedhur paratë e dikujt tjetër.
Pa e kuptuar, dita u kthye në natë. Lypesi kishte pritur një ditë, por pronari ende nuk u shfaq.
Përfundimisht, ai vendosi të priste për disa ditë të tjera.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Së fundi në ditën e tretë, pa një njeri që po ecte në vendin ku lypesi gjeti kuletën.
Ai dukej se po kërkonte diçka të rëndësishme. Pastaj, njeriu e pa lypësin dhe u afrua tek ai,duke e pyetur në mënyrë mospërfillëse: “Hej lypës! A ke parë ndonjë portofol te shtrirë këtu? ”

Lypesin e ng acmuan fjalët dhe veprimet e pabesueshme të njeriut, por ai tundi koken dhe tha: “Po.”
Lypësi e kuptoi menjëherë se burri ishte pronari i portofolit pasi ai kishte të njëjtën pamje si fotoja e tij ne karte. Duke parë reagimin e ngadaltë të lypësit, njeriu u shqetësua dhe tha: «Shpejt ,lypës i nd yrë! Më tregoni kush e mori portofolin tim. Nëse e gjej atë, unë do t’ju shp ërblej me pesëdhjetë dollarë ”

Lypësi heshti dhe pyeste veten se si ta kthente kuletën tek ai. Ai kishte fr ikë se njeriu mund ta akuz onte për vje dhjen e portofolit duke pare se sa agr esiv ishte ky njeri.

Comment here