Lajme

Mos kalo pa ngush.lluar/U nisën për një jetë më të mirë, 41 emigrantë japin shpirt në mes të detit/ Kishte gra dhe fëmijë

Të paktën 41 persona e kanë hu mbur je tën në një t ragj edi me migrantë që ndodhi në pjesën qendrore të Detit Mesdhe , njoftoi Zyra e Organizatës Ndërkombëtare të Migracionit (IOM) pranë OKB-së në Itali./Pamjet meP0SHT.

Në një njoftim të përbashkët nga Zyra e IOM-it në Itali dhe Agjencia e OKB-së për Refugjatët (UNHCR) thuhet se sipas deklaratës së personave që kanë shpëtuar të paktën 41 persona e kanë hu mbur je tën.

Më tej në njoftim thuhet se pas 3 orësh anija “Vos Triton” me një ope racion i ka ndihmuar, por gjatë kësaj periudhe shumë persona kanë h umbur je tën.

Comment here