Lajme

Albin Kurti është negociatori më i mirë deri tani që kishte Kosova përballë Serbisë!

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Elbert Krasniqi, beson që kryeministri Kurti do të jetë negociatori më i mirë që e ka pasur Kosova, karshi Serbisë.
Në një intervistë për Blic Intervieë me Astrit Gashin, Krasniqi theksoi se Kurti është duke u përgatitur shumë mirë për dialogun me Serbinë dhe se më e rëndësishmja siç thotë ai është që kryeministri nuk është i gatshëm që të bëjë marrëveshje në dëm të Kosovës.
“Kryeministri Kurti është negociatori më i mirë që e ka pasur Kosova ndonjëherë karshi Serbisë”, tha ndër të tjera Krasniqi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here