Lajme

E zezа familje/ I shp ërthеu goma e kamionit, kush është i riu që humbi jetën në gomisteri në Durrës(FOTO)

I riu që shihni në foto është 20-vjeçari që hum bi j etën sot teksa rroga e një kamioni i sh për theu në duar, teksa punonte në gomisteri. Rafael Talaj h umbi j etën në vendin e tij të punës pas një inc identi që ndodhi gjatë momentit kur frynte gomën.
Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ngjarja e rë ndë ndodhi rreth orës 08:50, në lagjen nr.14/1 në Kënetë të Durrësit. Sipas dëshmitarëve shp ë rth imi i gomës ishte shumë i fu qishëm, ndërsa shtuan se ndihma e shpejtë të riut iu dha shumë vonë, duke bërë që ai të ndër ronte jetë.

Mësohet se i riu kishte kohë që punonte dhe siguronte të ardhurat për familjen e tij, ndërsa fati i tij u p re në mes pas incidentit që i m ori j etën.

Comment here