Lajme

Këta janë tre prej njerëzve më të paguar në Kosovë, marrin paga mbi 4 mijë euro

Në Kosovë nuk janë krerët e shtetit ndër zyrtarët më të paguar në vend. Janë udhëheqësit e ndërmarrjeve publike dhe agjencive të ndryshme të pavarura të cilët paguhen prej 3 mijë deri në rreth 4500 euro në muaj.

Ndër më të paguarit në vend është drejtori menaxhues i Agjencisë Kosovare të Privatizimit(AKP), Valon Tolaj me 4 mijë e 432 euro në muaj ose 53 mijë euro në vit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Valon Tolaj

Pas tij, rendit guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti me 52,514.61 euro në vit ose 4 mijë e 376 euro në muaj.

Fehmi Mehmeti

Comment here