Lajme

Ana Kauri në një marrëdh ënie, publikohet fotoja e çiftit, ja kush eshte djali që i ka marrë z emrën

Ana Kauri nuk e gjeti d ashur inë brenda “Përputhen”, por jashtë saj. Vajza nga Berati shumë private rreth kësaj teme, nuk ka dhënë asnjë detaj për djalin që i ka m arrë zem rën, por faqja e njohur ‘vipat e bllokut’ i gëzon kuriozët.

Në foto shihet Ana dhe i d ashuri i saj, fytyra e këtij të fundit e cila është e mbuluar.

Më në fund! Ana Kauri në një marrë dhënie,

Ata p ozojnë njëri-tjetrit në një foto para pasqyrës.

Comment here