Lajme

MREKULLI! Uji i Gushavcit në Deçan pretendohet se shëron 7 sëmundje

Në grykën e Deçanit në vendin e njohur si Gushavc, ekziston një burimi uji që pos relaksit shumë banorë po gjejnë në të edhe shërim.
Bashkëshorti i Zelfije Nazit ka tri ditë që e frekuenton këtë vend, por qysh tash ai ka filluar t’i vërejë efektet shëruese të ujit.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Prej tre muajsh endemi në për mjekë të ndryshëm por pa ndonjë rezultat konkret. Sot është dita e katërt që kemi ardhur këtu dhe kemi vërejtur që ky ujë është ka i bënë mirë burrit”, rrëfen Zelfije Nazi.

Për rastin e tij flet edhe Asllan Mujaj i cili thotë se është dëshmuar se ky ujë shëron shtatë sëmundje.

“Shumë persona janë shëruar nga ky ujë. Shtatë sëmundje shërohen nga ky ujë duke filluar nga dhimbja e kokës, sytë, alergjinë, zhugën e shumë organe të tjera të trupit. Një pacientë ka ardhur prej tri ditësh dhe po i sheh efektet. Nuk ka mbetur mjekë pa vizituar por nuk kanë mundur t’ia shërojnë alergjinë”, tregon Asllan Mujaj, përcjell Telegrafi.

Comment here