Lajme

Ngjarje E RËNDË, treni merr para automjetin, humbin jetën tre gra dhe një fëmijë.

Një aks1dent tra.gj1k ka ndodhur në Spanjë pasi një tren përplasi një automjet dhe e mori para për rreth 1 kilometër./Pamjet meP0SHT.

Ngjarja ka ndodhur në kalimin e stacionit të Noveldës. Si pasojë e ngjarjes së rëndë janë shënuar 4 v1ktìma duke shokuar opinion publik.

Tre gra dhe fëmija udhëtonin në mjetin i cili teksa kalonte shinat u përplas nga treni ndërqytetas. Treni pasi god1ti fillimisht mjetin e mori zvarrë dhe për 1 kilometër derisa u ndal.

Comment here