Lajme

Mërgimtari “Ma lirë po na kushton me ble një kerr sesa me ardhë me aeroplan”

Një numër i mërgimtarëve që sivjet kanë ardhur për pushime në Kosovë, kanë zgjedhur që këtë ta bëjnë me veturë ose të udhëtojnë me autobusë.

Ata kanë thënë se këtë lloj transporti janë detyruar ta zgjedhin për shkak të çmimeve të avio biletave trefish më të larta.

Një nga mërgimtarët për Kanal 10 ka thënë se, më lirë u kushton ta blejnë një veturë sesa të udhëtojnë me aeroplan.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas tyre nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas, një biletë fluturimi kushton deri në 500 euro për person.

“Veç me ble ni kerr ma lirë po na bahet edhe me ardhë me to. Shumë janë rritë çmimet. Ska lidhje kur i rezervon, gjithmonë 500-600 euro po bahet, thu ti që po shkon në Dubai”, tha një nga ta.

Comment here