Lajme

Endrit Thaçi nga Bo ra Bo ra: Rinia e Kosovës nu k e don punën por rrijn napër kafe tanë ditën

Endrit Thaçi u be i njohur si djali i ish pres identit Hashim Thaçi dhe thuajse cdo shqipetar tani e njeh ate.

Megjithse zoteri Ha shim Thaci eshte ne Ha ge si duket djalit te tij nuk po i inte reson dhe po vazhdon jeten mese normal duke shetitur neper pushime verore pa nda lur.

Nga atje mesohet se ai deklaron se rinia e Kosoves nu k don me pu nu dhe tere diten e kalon neper kaf ene. SI e vleresoni ju kete dek larate nese e ka thene?

Comment here