Lajme

Blenë Një Divan 15 Euro, Ajo Çfarë Gjetën Brenda Iu Ndryshoi Jetën

lenë Një Divan 15 Euro, Ajo Çfarë Gjetën Brenda Iu Ndryshoi Jetën

Reese, Cally dhe Lara shokë dhome u detyruan të blinin një divan të përdorur, pasi nuk kishin buxhet të mjaftueshëm për të blerë një të ri.Por, për fatin e tyre, divani me tre hapësira që e blenë për vetëm 15 euro, kishte brenda tij 36 mijë dollarë.Ata e bënë zbulimin e “thesarit” pasi vunë re se mobilja nuk ishte dhe aq e rehatshme. Papritmas të rinjtë filluan të vërenin disa maja dhe vendosën ta hapnin për të parë çfarë kishte brenda Shty,pe rek.lam.en dhe vazhdo.

Comment here