Lajme

Burdushi e thot Troq Qeveria Kurti Do te Bjer me 22 Dhjetor per keto arsyje ?

Burdushi e thot Troq Qeveria Kurti Do te Bjer me 22 Dhjetor per keto arsyje ?

Burdushi ka bërë një deklaratë interesante ku ka treguar se para një dite ishte për vizitë lideri i Vetëvendosjes Albin Kurti, ku sipas ti ai kishte kërkuar një ndihmë për te marr drejtimin e qeveris se Kosovës dhe per te ndalur largimin e te rinjve nga Kosova.“Ke te unë mire këna kalua, shumë i zoti ai far djali ishalla bahet Kryeministër Ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.

Comment here