Lajme

Mös e lejö kürrë bürrin të ,bëjë këto 10 gj,ërä në ftütüren tënde. Nümri 1 bëhet ngä shumë grä, pör pä,söjät jänë shümë të ke,qiä

Vajza dhe gra, këto janë 10 gjëra që nuk duhet të bëni në pjesët tuaja private. Shumë gra, për fat të keq, nuk e marrin parasysh këtë këshillë dhe pasojat janë të tmerrshme. Për të pasur një higjienë të mirë intime ne të gjithë tentojmë të lahemi tepër dhe ky është një

nga gabimet më të mëdha që mund të bëjmë.Ne kemi vendosur të listojmë 10 gjëra që nuk duhet të bëni (ose të bëni) në zonat intime. Nëse jeni të kujdesshme, ju do të shmangni probleme serioze shëndetësore që mund të çojnë edhe në humbjen e pjellorisë. Një nga pjesët më delikate të trupit tonë është zona jonë int,ime.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Comment here