Lajme

Në Shqipëri Väjzat Heqin Br,injët Për B,el Të Höllë,Döktorreshä Be,fäsön Me De,klärätën (Video)

Në Shqipëri Väjzat Heqin Br,injët Për B,el Të Höllë,Döktorreshä Be,fäsön Me De,klärätën (Video)

Një nga operacionet estetike që ka filluar të bëhet kohët e fundit nga vajzat është heqja e brinjës në mënyrë që beli i tyre të duket më i hollë dhe një ndërhyrje e tillë është konsideruar gjithnjë me një rrezikshmëri të lartë.Por a kryejnë vajzat shqiptare ndërhyrje të tilla flet doktoresha qe eshte perkatese per keto nderhyrje…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Comment here