Lajme

“U qepä që të…” e räja zbülön në emisiön detäje tm erri, öperäciöni për ‘kthimin e vir,jërisë’ që…(Videö)

“U qepä që të…” e räja zbülön në emisiön detäje tm erri, öperäciöni për ‘kthimin e vir,jërisë’ që…(Videö)

Emisioni “Jeta pa filtër’ ka trajtuar sot temën e vir gjërisë. Në një lidhje ‘Skype’ shkrimtari Albatros Rexhaj ka thyer kufijtë, ku për herë të parë në median shqiptare ka treguar me shumë kujdes dhe etikë përvojën e tij me një vajzë të vi rgjër.Lidhur me kthimin e vi rgjërisë, mjekja kirurge estetike Senera Hoxha tregon procesin e rindërtimit të himenit e thotë seShtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.

Comment here