Lajme

Vajza ja “dr,idh” te pa,smet në emision live ,djaloshi nuk mund të d,urojë…

Vajza ja “dr,idh” te pa,smet në emision live ,djaloshi nuk mund të d,urojë…

Vajza ja “dridh” te pasmet në emision live ,djaloshi nuk mund të durojë…Nje video po qarkullon ne rrjetet sociale ku shihet se ne nje emision nje vajze i versulet mysafirit. Ajo e provokon aq shume sa qe djaloshi nuk mund te rrezistoje sa qe don dhe ta largoje por ajo me te vertet me levizjet e saj cmendi te gjithe te pranishmit..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn…

Comment here