Lajme

Vajza Nga Gjermania Ka Një Kërkesë Të Veçantë: B,urrin E Dua Qe,Fli Dhe Ta Ketë…

Dua një burrë qejfli dhe te jete i aftë të më bëj shtatzënë” kjo është kërkesa e vetme e vajzës nga gjermanis
Jam 39-vjeçarja dhe kam qenë dy herë e martuar, por jam ndarë sepse nuk jemi përshtatur, por edhe ata nuk ishin të aftë që unë të mbetem me barrë, pasi që kam dëshirë ta kem një fëmijë timin.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Dua të martohem sepse dua te kam fëmijë. “Jam nga gjermania, kam tërë natën pa gjumë për të gjetur një burrë. Jam 39 vjeçare, kam qenë e martuar dy herë dhe nuk jam

Comment here