Lajme

Vjehrra e ndau nga i fejuari, PËRL0T me historinë vajza: Merrte lek nga kuleta, ja cfare me hodhi në supë

Prindërit përpiqen të bëjnë gjithçka, që është e mundur për të mbr ojtur fëmijët e tyre, por ndonjëherë duke përfundojnë duke i lënd uar madje dhe duke u bërë keq atyre dhe personave, që kanë pranë……….shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Pershendetje

Shoku im i ngushte da shurohet me mua dhe me trego per ndjenjat e tij, me thot edhe qe prinderit e tij i kan then qe te me rrij larg sepse do ja gjejn ato nusen. Pas disa javesh u li dhem sebashku dhe ai me garantoi qe familja nuk do bente asgje qe te na ndan te. Ishte gjithcka perfekte, si neper perralla. Da shuria shtohej gjithmon e me shume. Deri k

Comment here