Lajme

Wooow…. JASMINA rikthehet ne Sezonin e ri te perputhen thot edha per kete djal se me pelqu

Wooow…. JASMINA rikthehet ne Sezonin e ri te perputhen thot edha per kete djal se me pelqu

ta tërheq deklaratën, dua të tërhiqem komplet. Nuk dua. Kam duruar boll, e di dhe vetë shumë mirë. A të kam thënë shumë herë që më intereson, që të kam shumë përzemër edhe prapë të respektoj, të admiroj, por siç e thashë më herët nuk shoh përputhje duke ndodhur mes nesh”, tha konkurrenti. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT KE TU DUKE E HAP HAPSIREN REK ALMUESE ME POSHTE.

Comment here