Lajme

A e dini Kjo lutje është shërim për 99 sëm’undje:

A e dini Kjo lutje është shërim për 99 sëm’undje:

A e dini Kjo lutje është shërim për 99 sëm’undje:
Lutje tjeter :” La havle ve la kuvvete il-la bilah ”( Ska levizje e as force pervec me deshiren e Allahut )… Kjo lutje eshte sherim per 99 sem’undje ku me e lehta eshte brenga. Ne nje tjeter hadith transmetohet se Profeti a.s. ka thene:Kjo lutje eshte nga thesaret me te mire te xhenetit, andaj ju perseriteni sa me shpesh ”Lutje tjeter :Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

” La il la he il-la, ente subhaneke inni kunti minedh-dhalimin ”( Nuk ka Zot tjeter pervec Teje! Ti je i paster, i pa te meta.Une i bera padrejtesi vetes! )

Comment here