Lajme

Ä Kä Rëndësi Mädheësiä? Përgjigjet E Gjii,nekölögëve Dö T’jü Lënë Me Göjën Häpür

Që në moshë të adoleshencës meshkujt flasin për madhësinë e “mikut” të tyre, organit riprodhues … Ata e bëjnë krahasimin me shokët e/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

tyre të klasës, flasin për këtë dhe konsultohen rreth masave. Ndonjëherë ata kërkojnë këshilla nga miqtë ose mjeku i tyre. Le të themi se është një lloj mendimi fiks i gjinekologut ku ai thot se madhesia ka shum/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here