Lajme

Avokαti i njohur kαρet mαt dυke krγer marrëd hëηie në zγrë (VlDEO)

Avokαti i njohur kαρet mαt dυke krγer marrëd hëηie në zγrë (VlDEO)

Hector Paredes Robles ishte avokat mbrojtës në një çështje të fal/sifikimit të tokës, mash/trimit dhe zhv/atjes kur ai u pa të bënte se/ks me një grua në një video “live”..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here