Lajme

Dυke nisur nga kjo datë, Greqia njοfton lehtësimin e rregυllave në kυfi me Shqipërinë

Dυke nisur nga kjo datë, Greqia njοfton lehtësimin e rregυllave në kυfi me Shqipërinë

Greqia njofton rritjen e kuotave të personave që do të kalojë drejt kufirit grek që prej datës 15 Qershor..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here