Lajme

“Do ndrr.ojnë jetë 90% E Moshave Mbi 65 Vjeç”, Alfred Cako çu dit te gjithe

“Do ndrr.ojnë jetë 90% E Moshave Mbi 65 Vjeç”, Alfred Cako çu dit te gjithe

“Do ndrr.ojnë jetë 90% E Moshave Mbi 65 Vjeç”, Alfred Cako çu dit te gjithe

Mbi 90% e personave mbi 65% që vaks.ino.hen do të nde.rro.jne je te thote Alfred Cako. Cako tha në rubrikën “Rrethi Katror” në Top Channel, se 6 persona kanë vde.ku.r sapo kanë bërë ate.Shtyp/Hap hapësirën e mëposhtme rekl.amuese që të lexoni lajmin e plotë…Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kur të bëhet vak.si.na, duhet të nënshkruash. Ajo ka një numër serie. Bëhet llogaritë me kompjuter, sa do ta lëmë këtë, deri në 65 vjeç, nuk na duhet më.

Comment here