Lajme

Dridhet Serbija ‘Amerika merr në dorë komplet situatën ‘

‘Amerika merr në dorë komplet situatën’

Lulzim Peci, ish diplomati dhe drejtori i KDI-së, përmes një shkrimi në Facebook ka dhënë prognozën e tij për zgjidhjen e situatës në veri të vendit.
Drejtor Peci ka deklaruar që Amerika do ta marrë situatën në dorë, dhe secilit do t’ia tregojë vendin e vet – por pa sp ecifikuar se për kë e ka fjalën, përcjell Periskopi.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai ka deklaruar që duket qartë se ak sioni në Veri nga Kosova nuk është marrë me koordinim me ShBA-të.

“Mirepo, ketu do te tes tohet edhe kapaciteti i Kosoves per ta menaxhuar kr izen ne veri, kur ky hap eshte e qarte tanime qe ashiqare eshte marre pa koo rdinim me SHBA-te.” – thotë ai.

Comment here