Lajme

Flet Häpür Färe Väjzä Ngä Lezhä E Tregön Si Ü Lidh Me Mblesëri: Ishte Herä E Pärë Që E Prövövä, I Fejüäri Më Bëri Ätë Që Nük E Kishä Mendüär

Dashuria vjen edhe kur nuk e pret fare! Nuk është e thënë që njeriun e zemrës duhet patjetër ta njohësh me vite të tëra për ta dashur, mjafton një moment për ta dashuruar dikë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kështu të paktën më ka ndodhur mua. Ishte hera e parë që e provoja këtë ndjesi. Me djalin që do të fejohem së shpejti unë jam dashuruar sapo e kam parë.Atë djalë do ma prezantonte tezja ime, një emigrant në Greqi që sipas tezes i kishte të gjitha terezitë, por i mungonte vetëm nusja…./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në fillim isha shumë skep tike sepse me çfarë kemi dëgjuar tek të tjerët këto punët e shkësirave nuk ecin mirë.Por pranova dhe si tani e kujtoj momentin që i pashë ato sy jeshil që buzëqeshnin në tavolinë, e ky që çohet me lëviz karrigen dhe me dhuron një trendafil.Vetëm në filma kisha parë takime të tilla. Që aty më rr.ahu zemra fort dhe jam emocionuar pa masë…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here