Lajme

“GODET” Krasniqi – “O Albino TURP banu burre dhe trego se cka ke thane per Specialen”

“GODET” Frasher Krasniqi – “O Albino banu burre dhe trego se cka ke thane per Specialen”

Kur Vetëvendosje vjen në push,tet, ne do t’ju m,brojmë nga Gjh,yka ta Speci,ale.” Kështu i drejto hej Albin Kurti dikur Hashim Thaçit. Kurse sot kur Gjh,yka ta Speci,ale po i fton një nga një ish-k,omandant ët e U ÇK-së, as deklar,atë mbrojtëse nuk po lësh,on.Se lëre më të bëjë d,içka siç kishte premt uar.Dhe nuk po flasim këtu vetëm për koman,dantët e partive tjera. Ai nuk po i mbron as Rexhep Selimin e Gani Krasniqin që i ka në partinë e vet. Ishin fjalet e Frasher Krasniqit i cili para nje kohe ishte bashke partiaku i Albinit ndersa tani po flet per te ne kete menyre.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here