Lajme

LAJMI FUNDIT /Anglia Vjen Me Vendim Zyrtar Kundrejt Dialogut Kosove-Serbi

Nën sekretarja Parlamentare për Fqinjësinë Evro.piane dhe Amerikë në Britani të Madhe, Uendy Morton, ka dalë me qëndrim zyrtar pas ta.kimit me Të Dërguarin Special të BE-së për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Morton shkruan që ajo ia ka ri.konfirmuar Lajçakut se Britania e Madhe e mbës.htet dialogun Kosovë-Serbi.

“Unë e rikonfirmova mbështetjen e Bri.tanisë së Madhe për dialogun Kosovë-Serbi në ta.kim me Të Dërguarin Special, Miroslav Lajçak. Ne u pa.jtuam që të vazhdojmë të ndërtojmë mundësi që të sigurojmë mundësitë për të siguruar një marrëveshje gjithë.përfshirëse dhe të qëndrueshme të normalizimit nga e cila do të përfitonte i gjithë rajoni”, u shpre.hë Morton në postimin e saj.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here