Lajme

Një Grua Vëndoi Sodë Buke Poshtë Syve Së Saj Dhe E La Aty 15 Minuta! Shoqe, Rezultati Ishte I Mrekullueshëm

Një Grua Vëndoi Sodë Buke Poshtë Syve Së Saj Dhe E La Aty 15 Minuta! Shoqe, Rezultati Ishte I Mrekullueshëm

Një Grua Vëndoi Sodë Buke Poshtë Syve Së Saj Dhe E La Aty 15 Minuta! Shoqe, Rezultati Ishte I Mrekullueshëm

Ajo Vendosi sodë buke poshtë syve së saj dhe e la aty 15 minuta! Shoqe, rezultati ishte i mrekullueshëm
Bikarbonat natriumi ose siç njihet ndryshe soda e bukës, një nga produktet më të domosdoshme, është në shumicën dër rmuese të familjeve, falë faktit se është e lirë dhe mund të përdoret në disa mënyra. Soda e bukës është e dobishme për t’u përdorur në pastrimin e shtëpisë, si dhe për përdorimin e saj për gatim, Madje ajo është bërë një përbërës që mund të na ndihmojë të përmirësojmë disa kushte shëndetësore, dhe është gjithashtu shumë e dobishme në trajtimet e bukurisë.

Në trajtimet e bukurisë, bikarbonati i natriumit përdoret gjerësisht, në përgjithësi në sasi të mëdha, pasi ai është një përbërës që përmban shumë vlera të dobishme për lëkurën dhe flokët, pasi është një komponent bazë për krijimin e recetave natyrale.

Comment here