Lajme

Nuk do ta besoni…Gruaja e zhdûkur prej dy vitesh gjendet duke notuar në det dhe…

Nuk do ta besoni…Gruaja e zhdûkur prej dy vitesh gjendet duke notuar në det dhe…

Sipas britanikes “Da ily M ail”, gruaja humbi çdo kontakt me familjen rreth dy vite më parë, ndërsa këta të fundit nuk mësuan kurrë se çfarë ndodhi me të..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju

Comment here