Lajme

Shqiptaret mbeten pa fjale, ja qfare i beri djali nenes duke vallezuar (VIDEO)

Shqiptaret mbeten pa fjale, ja qfare i beri djali nenes duke vallezuar /VIDEO

Vallëzimi është njëra prej mundësive, që përveç se i ndihmon fëmijëve që energjinë e tepërt fizike ta ka.nalizojnë në diçka të mirë – i’u ndihmon edhe të jenë mirë fizikisht..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here